Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arroz
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de vinagre de arroz
- 15 g de azúcar
- 1000 g de agua
- 300 g de arroz de grano redondo
Nigiri sushi
- wasabi en pasta para unir el pescado
-
150 - 200
g de salmón fresco sin piel ni espinas (en lonchas de 6-12 mm de grosor y de aprox. 2,5x5 cm)
of 100 g de lomo de atún rojo (en lonchas de 6-12 mm de grosor y de aprox. 2,5x5 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 3.6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi picante de atún (Spicy tuna roll)
1h 45min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30min
Arroz blanco para sushi (Cocción de arroz)
1h 15min
Ensalada de sushi
1h
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1h
Temaki sushi
1h
Bombones de sushi
1h 10min
Maki sushi
1h
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
California roll - Japón
1h