Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Korianderkörner
- 5 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 600 g Zwiebeln, geviertelt
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Schinkenwürfel
- 150 g Saure Sahne
- 2 Eier (Kl. M)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelkuchen
2h 15min
Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min
Wirsing-Dinnete
2h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Springerle
26 Std. 20 Min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Schwäbische Flachswickel
45 Min
Dinnete
2h
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1h 15 min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1 Std. 45 Min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h