Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Korianderkörner
- 5 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 600 g Zwiebeln, geviertelt
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Schinkenwürfel
- 150 g Saure Sahne
- 2 Eier (Kl. M)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Zwiebelkuchen
2h 15min
Springerle
26 Std. 20 Min
Hefezopf
3h
Nuss-Striezel
1h 30min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 godz.
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Dinnete
2 godz.
Zwiebelkuchen
1h 10min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min