Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Petersilie, ohne Stiele, gewaschen und trocken getupft
- 25 g Kerbel, ohne Stiele, gewaschen und trocken getupft
- 25 g Sauerampfer, gewaschen und trocken getupft
- 25 g Borretschblätter, frisch, gewaschen und trocken getupft
- 10 g Estragon, ohne Stiele, gewaschen und trocken getupft
- 10 g Dill, ohne Stiele, gewaschen und trocken getupft
- 10 g Bohnenkraut, ohne Stiele, gewaschen und trocken getupft
- 50 g Essiggurken, in Stücken
- 25 g Schalotten
- 25 g Schnittlauch, in Röllchen
- 25 g Kresse
- 150 g Saure Sahne
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 40 g Mayonnaise
- 2 TL Senf
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 60 g Gurkenwasser
- 20 g Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 529 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Spundekäs (Hessen)
10 Min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Gazpacho
20 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Mojo Amarillo
45min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Gazpacho Andalusia
40min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min