Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 3 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 1800 g lombos de pescada cortados em pedaços
- 1 limão (raspa e sumo)
- 800 g água
- 1 espinha de pescada (300 g aprox.)
- 10 g salsa
- 100 g talo de aipo
- 100 g alho-francês, só a parte mais escura, cortada em pedaços
- 15 g coentros
- 60 g farinha
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1568.4 kJ / 374.9 kcal
- Eiwitten
- 62.2 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1370.4 mg
Alternatieve recepten
Pescada com batatas ao vapor
40 dk
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Empadão de arroz e carne
1 Std. 15 Min
Peixe escondido da horta
1 godz. 20 min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1sa 30 dk
Orzo com salmão, feijão-verde e molho de abacate
40 dk
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Salmão à portuguesa
45 Min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40 dk
Arroz de peru
4 Std. 50 Min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1sa