Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (optioneel)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3500 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Açorda de marisco
30min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30 min
Raia alhada
40 Min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Cabrito assado
16 godz.
Sela de borrego com migas de espargos
9 godz. 25 min
Ovas com alho e malagueta
35 min
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Salada de ovas
40 Min
Bochechas de porco lento
16 godz.