Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g amêijoa
- Água q.b. p/ cozer e demolhar
- 3 c. chá de sal
- 20 g coentros
- 5 dentes de alho
- 40 g azeite
- 800 g polvo descongelado
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- ½ malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 250 g arroz agulha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2184.7 kJ / 522.2 kcal
- Eiwitten
- 48.7 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 2500.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massada de lulas
35min
Lulas guisadas
50 Min
Lulas recheadas
1h 15min
Esparguete com berbigão
40 Min
Polvo guisado
55 Min
Lingueirão à Bulhão Pato
2h 20min
Polvo à moda do Minho
50 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min
Sapateira recheada
5 min
Recheio de sapateira
1h 15min