Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 50 g de vin rouge
- 1 pincée de sucre en poudre
-
¼
de c. à café de sel de céleri
of ¼ de c. à café de sel - 300 g d'eau
- 100 g de fromage râpé
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 1 feuille de laurier
- 350 g de pâtes sèches, type macaroni
- 20 g de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626.5 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poulet aux fruits et riz
45 Min
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Sauce bolognaise XXL
50min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Spaghetti bolognaise maison
50min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Coquillettes express
15min
Carbonara
30 Min
Sauce curry
30 Min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min