Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 50 g de vin rouge
- 1 pincée de sucre en poudre
-
¼
de c. à café de sel de céleri
of ¼ de c. à café de sel - 300 g d'eau
- 100 g de fromage râpé
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 1 feuille de laurier
- 350 g de pâtes sèches, type macaroni
- 20 g de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626.5 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Carbonara
30min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min
Riz cantonais
25min
Patoto petits pois jambon
30min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Couscous de poulet
40min
Fajitas
35min
Spaghetti bolognaise maison
50min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2 godz.
Couscous du soleil
1 godz.