Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 50 g de vin rouge
- 1 pincée de sucre en poudre
-
¼
de c. à café de sel de céleri
of ¼ de c. à café de sel - 300 g d'eau
- 100 g de fromage râpé
- 400 g de tomates concassées en conserve
- ¼ de c. à café de poivre moulu
- 1 feuille de laurier
- 350 g de pâtes sèches, type macaroni
- 20 g de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626.5 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
L'incontournable sauce bolognaise
50min
Fajitas
35min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Risotto à la viande hachée
45min
Carbonara
30min
Sauce curry
30min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Poulet tandoori
45min
Bœuf aux champignons
30min
Blanquette de veau
1h
Coquillettes express
15min
Gratin de macaronis au poulet
45min