
Apparaten en accessoires
Gratin de pâtes
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
de gruyère coupé en morceaux50 g
-
de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six200 g
-
de lardons fumés100 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.200 g
-
poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
d'eau500 g
-
de gros sel1 c. à café
-
de pâtes sèches type macaronis (temps de cuisson 8 min) (voir "Conseil(s)")300 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
540 kcal /
2266 kJ
Eiwitten
18.8 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
52.3 g
Vezels
5.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Grands classiques - version salée
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk