Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz long
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule, émietté
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 dose de safran
- 2 c. à café de paprika doux en poudre
- 100 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- 75 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 75 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de haricots verts frais
- 100 g de petits pois frais
- 300 g de filet de poulet, sans peau, coupé en morceaux (3 cm)
- 200 g de chorizo, émincé en fines rondelles
- 250 g d'anneaux d'encornet cru
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3533.8 kJ / 844.6 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1451 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Riz à l'espagnole
50 dk
Poulet basquaise
50 dk
Couscous royal
1sa 20 dk
Couscous de poulet
1h 10min
Couscous du soleil
1h
Paëlla valenciana
1h
Lasagne de la mer
1h
Couscous de poulet
40min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Couscous marocain
50 dk
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min