Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
-
1
tsp sugar
of 1 tsp diastatic malt powder -
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast (8 g) - 400 g bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
Margherita topping
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g chopped tomatoes, canned
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3sa
Pizza Margherita
2h 10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Marinated peppers
55 min
Pizza Margherita
2h 10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Tin Can Mealie Bread
25min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chopped vegetable salad
10min
Baguette
3 Std. 45 Min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min