Apparaten en accessoires
韭菜豬血湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 人份
Ingrediënten
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)1000 克
-
榨菜 切條60 克
-
白胡椒粒 (原粒)1 大匙
-
薑 切絲10 克
-
豬血 切塊,以滾水川燙250 克
-
韭菜 切段40 克
-
鹽 依個人喜好添加½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6 g
Calorieën
130.7 kJ /
31.3 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan