韭菜豬血湯

韭菜豬血湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
3 人份

Ingrediënten

  • 高湯 (大骨或雞肉皆可)
    1000 克
  • 榨菜 切條
    60 克
  • 白胡椒粒 (原粒)
    1 大匙
  • 切絲
    10 克
  • 豬血 切塊,以滾水川燙
    250 克
  • 韭菜 切段
    40 克
  • 依個人喜好添加
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6 g
Calorieën 130.7 kJ / 31.3 kcal
Vetten 1 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...