金花赤肉湯
TM5 TM6

金花赤肉湯

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 ½ 茶匙 香油
  • 200 克 豬肉 ,切片(厚約0.3公分)
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 40 克 乾金針 ,先以清水泡軟,瀝乾
  • 70 克 杏鮑菇 ,切片
  • 1200 克 水
  • 1 ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
661.2 kJ / 160.5 kcal
Eiwitten
13.8 g
Koolhydraten
13.2 g
Vetten
7.5 g
Vezels
4.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten