Apparaten en accessoires
金花赤肉湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
香油2 ½ 茶匙
-
豬肉 切片(厚約0.3公分)200 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾金針 先以清水泡軟,瀝乾40 克
-
杏鮑菇 切片70 克
-
水1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
13.8 g
Calorieën
661.2 kJ /
160.5 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan