Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水 (川燙用)
- 500 克 牛肋條
- 20 克 橄欖油
- 20 克 紅蔥頭 ,切塊
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 2 茶匙 紅椒粉
- 1 茶匙 凱宴辣椒粉
- 2 片 乾燥月桂葉
- ¼ 茶匙 乾燥百里香
- 1 茶匙 巴薩米可醋
- 400 克 牛肉高湯
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 蕃茄糊
- 120 克 綜合甜椒 ,切塊
- 50 克 西洋芹 ,去莖、切塊
- 150 克 櫛瓜 (黃、綠皆可),切滾刀塊
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3188 kJ / 762.7 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 3.8 g