Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 1 茶匙 櫻花蝦
- 3 朵 乾香菇 ,泡軟、切丁
- 30 克 洋蔥 ,切碎
- 50 克 紅蘿蔔 ,切小丁
- 80 克 豬絞肉
- 200 克 白米 ,洗淨
- 1000 克 高湯 (排骨或蔬菜高湯)
- 200 克 芋頭 ,切丁(約2公分)
- 80 克 高麗菜 ,切片
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 50 克 香椿醬
- 10 克 芹菜 ,切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2167.8 kJ / 518.6 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4.4 g