Apparaten en accessoires
酸菜乾筍肉片清湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
水1500 克
-
嫩薑 切片10 克
-
筍乾 (筍乾片)50 克
-
雪菜 取酸菜心,切片100 克
-
米酒1 茶匙
-
五花肉 (五花火鍋肉片)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
858.4 kJ /
205.4 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
好簡單3步驟
11 recepten
Taiwan
Taiwan