
Compatibele versies
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture pomme-andouille
- 40 g de beurre et un peu pour les moules
- 500 g de pommes à cuire coupées en cubes (1 cm)
- 350 g d'andouille coupée en dés
La sauce au camembert
- 20 g de beurre
- 20 g de farine et un peu pour fariner
- 250 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de camembert coupé en morceaux
Le montage des feuilletés
- 1 pâte feuilletée maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 296.1 kcal / 1232.3 kJ
- Eiwitten
- 9.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.2 g