Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso
- 50 g di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm), freschi o in scatola
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Pasta e piselli
35 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pasta con salsa al tonno
30min