Pechuga de pollo a la naranja

Pechuga de pollo a la naranja

2.7 94 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de calabacín con piel
  • 50 g de cebolla
  • 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel salpimentada en trozos de 4 cm
  • 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
  • 20 g de brandy
  • 60 - 80 g de zumo de naranja

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 47.6 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 1051 kJ / 251 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...