Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 880 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (optioneel)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 7.69 g
Calorieën 1333 kJ / 319 kcal
Vetten 11.91 g
Vezels 1.96 g
Koolhydraten 45.24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...