Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
1
chalota
of 30 g de cebolla - 40 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de boletus frescos
of 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos) - 350 g de arroz carnaroli
- 100 g de vino blanco seco
- 900 g de agua hirviendo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal (optioneel)
- 20 g de mantequilla
- 40 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1333 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 7.69 g
- Koolhydraten
- 45.24 g
- Vetten
- 11.91 g
- Vezels
- 1.96 g
Alternatieve recepten
Arroz con champiñones Portobello
30min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto con manzana y boletus
30min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto cuatro quesos
25 min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Risotto con calabacín y langostinos
55min