Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 150 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 150 g de pimiento verde cortado en trozos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de bonito en escabeche
- 2 huevos duros
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
25
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- harina para espolvorear
- 1 huevo batido para pincelar la empanada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24.07 g
- Koolhydraten
- 61.73 g
- Vetten
- 38.85 g
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4 Std.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min
Masa básica de pizza
1 Std.
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Agujas de ternera
1h 40min
Natillas
40 Min
Masa para empanadillas
1h 40min
Nata montada
10 Min