Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de zanahoria en rodajas (2 cm)
- 250 g de puerro en rodajas (2 cm)
- 1 cucharada de curry en polvo Ducros
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de calabaza sin piel ni semillas, en trozos (3-4 cm)
-
500 - 600
g de agua
of 500 - 600 g de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida Ducros
-
100
g de nata líquida
of 100 g de leche evaporada - 50 g de picatostes para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 808.1 mg
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 min
Crema de puerro con parmesano
45min
Baba ganoush de calabaza
35 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
40min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Crema de calabaza
45min
Crema de guisantes
30 min
Vichyssoise de apio
40min