Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lentejas pardinas
- 2 huevos duros
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 50 g de cebolleta en trozos de 2-3 cm
- 50 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva Intenso La Española
- 50 g de calabacín en trozos de 2-3 cm
- 30 - 40 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de pimentón
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1365 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 500.1 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 min
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 Min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Bol al gusto con salsa de legumbres
30 min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3u. 20min
Arroz cremoso vegetariano
25min