Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de zanahoria en rodajas (optioneel)
-
1000
g de tomate triturado en conserva
of 1000 g de tomate maduro en trozos - 15 g de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
1
cucharada de orégano seco
of 1 - 2 ramitas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 1569 kJ / 375.4 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Queso cremoso
15h
Yogurt natural (Fermentar)
12h 10min
Yogur griego en Varoma
13u.
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min
Caramelo líquido oscuro
35min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min
Sopa cremosa versátil
45min
Yogur natural en Varoma
12h