Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas) (optioneel)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada mixta
- 70 g de vino tinto
- 1 cucharada de tomate concentrado (optioneel)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 hoja de laurel seca Ducros
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida Ducros
- 1 pellizco de nuez moscada molida Ducros
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 7400.6 kJ / 1768.8 kcal
- Eiwitten
- 78.9 g
- Koolhydraten
- 48.6 g
- Vetten
- 139.1 g
- Verzadigd vet
- 90.6 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 3349.8 mg
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Salsa de tomate
40 Min
Arroz blanco
25 min
Bechamel
15min
Crema de verduras
35min
Puré de patata
50min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Arroz asiático con huevos
45 min
Albóndigas con salsa de tomate
45 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Boloñesa de ternera
30 min