Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 40 g de pan fresco o duro cortado en trozos
- 80 g de leche
- 6 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 400 g de carne picada de ternera
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite para engrasar el Varoma
Salsa de tomate
- 1 diente de ajo
- 50 - 80 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Macarrones con tomate y chorizo
25 min
Arroz amarillo con pollo
40 Min
Judías blancas con chorizo
40 Min
Pollo en pepitoria
45 min
Pollo al chilindrón
45 min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Puré de patata y verduras
45 min