Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de lomo de res, cortado en rebanadas delgadas
- 20 g de fécula de maíz
- 90 g de salsa de soya
- 30 g de agua
- 30 g de sake, vino de arroz (optioneel)
- 70 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 ½ cda de azúcar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla de cambray, cortada en juliana
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 874 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Filete a la pimienta
20 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 godz. 10 min
Camarones al ajillo
25 min
Aderezo de cilantro
5min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Pad thai
40min
Fetuccine Alfredo
35 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min