Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
of ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (optioneel)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Mongolian beef
1h 20min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min
Estofado de res TM6
4h
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 Min
Puré de papas
50 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Puré de papa
50 Min