Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
of ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (optioneel)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 759 mg
Alternatieve recepten
Puré de papas
50 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Puré de papa
50 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Estofado de res TM6
4h
Risotto de camarón y espárragos
45 min