Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 800 g de espárragos enteros, medianos sin las bases (ver tip)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 87 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min