![Risotto de camarón y espárragos Risotto de camarón y espárragos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B88CF9DB-D214-40BE-BBDE-066FA1F7234A/Derivates/29AE1B0E-56C7-4EE8-A00B-BED817F3BF63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de camarones sin pelar
- 900 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de espárragos
- 150 g de cebolla
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
- 70 g de requesón
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2071 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas
50min
Camarones en salsa de pimientos
25min
Mongolian beef
1h 20min
Camarones al ajillo
25min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Stroganoff de res TM6
1h
Pisco sour
10min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Puré de papa
50min
Pasta con camarones
35min
Camarones al mojo de ajo
20min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min