Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de camarones sin pelar
- 900 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de espárragos
- 150 g de cebolla
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
- 70 g de requesón
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2071 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Puré de papas
50min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta con camarones
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Filete a la pimienta
20 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pisco sour
10min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Camarones al ajillo
25min
Puré de papa
50min