Risotto de camarón y espárragos

Risotto de camarón y espárragos

4.0 120 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porciones

Ingrediënten

  • 350 g de camarones sin pelar
  • 900 g de agua
  • 3 dientes de ajo
  • 45 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 300 g de espárragos
  • 150 g de cebolla
  • 20 g de vino blanco
  • 300 g de arroz arborio
  • 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
  • 70 g de requesón
  • 1 cucharada de perejil picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 25 g
Calorieën 2071 kJ / 493 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...