Puré de papas (Pelar)

Puré de papas (Pelar)

4.0 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porciones

Ingrediënten

Pelar papas
  • 1200 g de agua para pelar
  • 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (optioneel) (ver tip)
  • 480 g de papa balmoral (aprox. 5 cm de ancho)
    480 g de papa, (aprox. 5 cm de ancho)
  • 480 g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
    480 g papa cambray, (aprox. 5 cm de ancho)
Puré de papas
  • 150 g de caldo de verduras
    150 g de agua, con 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 90 g de leche entera
  • 60 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 1 cdita de ajo en polvo (optioneel)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 625.1 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1284.1 kJ / 306.9 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 43.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...