Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelar papas
- 1200 g de agua, para pelar
- 2 cdita de aceite de oliva extra virgen (ver tip)
-
480
g de papa balmoral, (aprox. 5 cm de ancho)
of 480 g de papa (aprox. 5 cm de ancho) -
480
g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
of 480 g papa cambray (aprox. 5 cm de ancho)
Puré de papas
-
150
g de caldo de verduras
of 150 g de agua con 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo - 90 g de leche entera
- 60 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de ajo en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1284.1 kJ / 306.9 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 625.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Puré de papas
50min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Ensalada cremosa de papas
40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Stroganoff de res TM6
1h
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min