Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g azeite
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 800 g línguas de bacalhau demolhadas
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 40 g manteiga
- 1 malagueta vermelha
- 300 g arroz p/ risoto
- 900 g água
- 1 cubo de caldo de peixe
- 1 c. chá de sal marinho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de legumes
40min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Risoto de mexilhão com grelos
40min
Risoto de açafrão e mexilhão
45min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã
35 Min
Risoto de amêijoas
3h
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de dourada
1 Std.
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min