Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 250 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 8 g fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Molho
- 10 g salsa
- 75 g cebola
- 2 dentes de alho
- 75 g cenoura
- 20 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
Ovos
- 1500 g água
- 50 g vinagre
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 9 ovos
Montagem
- Azeite q.b. p/ pincelar
- Alho em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1199.6 kJ / 286.7 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 615.8 mg
Alternatieve recepten
Carbonara miso udon
25 Min
Caldeta de peixe do rio
1 godz.
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 min
Piza com pesto de pistácio, burrata e mortadela
3 godz. 10 min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Tortellini de frango
1h 5min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Tacos de peru com molho de amendoim
30 Min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 godz.
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Pão de 4 queijos
40 min