Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba + q.b.
of 400 g di farina per pizza + q.b. - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di polpa di pomodoro, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon, a fettine
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
- 100 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette di vitello
1h 15min
Petto di pollo al Metaxa
1h
Gratin di broccoli e quinoa
1u. 10min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Pizza Margherita
2u.
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Sfogliata del Canton Uri
Geen beoordelingen
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1u. 30min
Panini al müesli
Geen beoordelingen