Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Spaghetti cinesi con verdure
40min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Polenta
1h
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min
Plumcake al cioccolato e zenzero candito
1h 30min
Pane integrale
Geen beoordelingen
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Biscotti milanesini
3hod.
Cotechino e lenticchie
1h