Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3sa
Panini alle nocciole e frutta secca
3u. 5min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Panini Varoma
2h 15 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Pas d’évaluation
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3sa
Pancakes dolci o salati
Pas d’évaluation
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di segale vallesano
10h