Pane di spelta (con pezzo scottato)

Pane di spelta (con pezzo scottato)

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 11u.
12 fette

Ingrediënten

Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
  • 120 g di farina integrale di spelta pura
  • 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
  • 300 g di farina di spelta pura, chiara e un po' di più per formare
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 200 g di acqua
  • farina di spelta pura, chiara

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 4.5 g
Calorieën 520.3 kJ / 123.3 kcal
Vetten 0.8 g
Koolhydraten 23.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...