Dip di tonno

Dip di tonno

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di cipolline sott'aceto in vasetto
  • 50 g di olive nere, denocciolate
  • 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
  • 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • ½ cucchiaino di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzioni

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 495 kJ / 118 kcal
Vetten 9 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...