Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 495 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina di ribes
50min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Pasta con salsa al tonno
30min
Insalata di patate
8h 45min
Mousse di tonno
5 min
Gamberi in agrodolce
1h 15min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Insalata di couscous
50min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15min
Patate gustose
1h 20 min
Zuppa di arance e zucca
35min