Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 495 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Flammkuchen vodese
1 godz. 30 min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Knöpfli
50 min
Pane all'aglio
15 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Knöpfli
50 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Salsa al curry
10min