Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina per treccia
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi (2 cm)
Immersione e cottura
- 2 litri di acqua
- 4 cucchiai di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaio di sale
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 3 - 4 cucchiai di panna per caffè
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Birchermüesli
1h 10 min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min
Birchermüesli
1h 10 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20 min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Stelle alla cannella
1h 30 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Kipferl alla vaniglia
1h 30 min