Apparaten en accessoires
Marokkanisches Dessertgebäck (Briouats)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Mandeln, geschält150 g
-
Zucker60 g
-
Ei1
-
Orangenblütenwasser (siehe Tipp)15 g
-
Filoteig2 Blätter
-
Butter geschmolzen50 g
-
Honig40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reisen nach Marokko
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Türkische Pizza - Lahmacun
1u. 10min
Bohnen-Cassoulet mit Salsiccia
50min
Tres Leches
2u.
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1u. 30min
Schoggi-Eclairs
1u. 15min
Madeleines
1u.
Peking Chicken
45min
American Apple Pie
1u. 20min
Bohnensprossen-Gurken-Salat
25min
Gemüsefüllung für Samosas
30min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Schoggi-Cookies
30min