Bucatini à l'amatriciana

Bucatini à l'amatriciana

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de Pecorino Romano en gros morceaux (3 cm)
  • 1 piment rouge, tout type
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g de pancetta en dés (2 cm)
  • 400 g de tomates pelées en boîte
    300 g de tomates concassées, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21.4 g
Calorieën 2197 kJ / 525 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 67.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...