Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
of 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti tomates et lardons
35 dk
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Trenette au pesto
45 Min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 Min
Salade russe
1 Std. 15 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min