Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di mandorle crude, pelate
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di mollica di pane bianco, (del giorno prima)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di Sherry
- 800 - 1000 g di acqua, fredda
- 20 - 30 acini di uva bianca, pelata, (per guarnire)
- 30 g di mandorle affettate a lamelle, tostate, (per guarnire)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1696 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9.73 g
- Koolhydraten
- 13.47 g
- Vetten
- 34.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di peperoni
20min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Carciofi alla romana
50 min
Burro
40 min
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Limonata
5min
Struffoli
1h
Fagotto napoletano
2j 15 menit
Plumcake al cioccolato e zenzero candito
1h 30min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Pentolata di riso e zucca
50 min
Vellutata di pomodori
35 min