Apparaten en accessoires
Chickpea soup (Revithia)
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1054 kJ /
251 kcal
Vetten
9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramel toffees
Geen beoordelingen
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Molten Lava Cake
45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1u.
Habanero Salsa
10min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2u.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Bulghur
35min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4u. 45min
Christmas tiramisu
24u. 20min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min