Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy Potato Sticks (TM6)
25min
Surimi Stick Salad (TM5)
15min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Hornazo
Geen beoordelingen
Angel Food Cake
1h 10min
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Baked spinach and eggs
35min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Strawberry and pear pudding
Geen beoordelingen
Horchata
24 Std. 10 Min