Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne
40min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Chicken with Peppers
1 godz.
Beef Jungle Curry
1 godz.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Couscous with Chicken and Lamb
1sa 10 dk
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Lamb Kebobs
3h
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min