Pasta-Lauch-Topf
TM31 TM5 TM6

Pasta-Lauch-Topf

3.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm) (optioneel)
  • 600 g Wasser
  • 330 g Ajvar (siehe Tipp)
  • 100 g Rahm
  • 1 TL Gemüsebouillon
  • ¼ TL feinkörniges Salz
  • 400 g Pasta, getrocknet, kurz, z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.
  • 200 g Lauch, in Rondellen (5 mm)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2794 kJ / 668 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
103 g
Vetten
18 g
Vezels
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten