Steak tartare

Steak tartare

2.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 500 g de rumsteack de boeuf en dés (env. 4 x 4 cm)
  • 250 d'oignons de printemps coupés en deux (env. 3 tiges)
  • 100 g de cornichons égouttées
  • 2 œufs cuits durs
  • 1 oignon en morceaux (env. 150-200 g)
  • 2 brins de persil frais (les feuilles uniquement)
  • 2 brins de cerfeuil frais (les feuilles uniquement)
  • 4 feuilles d'estragon
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 80 g de ketchup
  • 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (optioneel)
  • 3 c. à soupe de câpres, marinées
  • 1 c. à café de sel fin
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21.3 g
Calorieën 670 kJ / 160 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...