
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 1 - 2 gousses d'ail selon votre goût
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
-
150
g d'haricot vert frais en morceaux (2-3 cm)
of 150 g d'haricot vert plat, frais en morceaux (2-3 cm) - 150 g de champignons de Paris, frais en quartiers
- 250 g de filet de poitrine de poulet, avec ou sans peau en morceaux (3 cm)
- ½ - 1 c. à café de sel fin selon votre goût
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 400 g d'eau
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
-
1
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l) émietté - 200 g de pâte, sèche, type fusilli ou pâtes sèches courtes similaires
- 70 g de tomates cerises coupées en deux
- 16 feuilles de basilic frais ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 533 kcal / 2233 kJ
- Eiwitten
- 30 g
- Vetten
- 27 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vezels
- 4.5 g