Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 350 g de bettes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, pelées, en petits morceaux (1 cm)
- 40 g d'oignons, en deux
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l) - 600 g d'eau
- 50 g de lait
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de betteraves
45 min
Soupe de blettes au gingembre
40 min
Velouté aux herbes
30 min
Tranche aux prunes
1 godz. 30 min
Soupe céleri-pomme
30 min
Canapés aux oeufs
10 Min
Crème de pois
40 min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Velouté de panais et poireaux
40 min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 min