Apparaten en accessoires
Pain sandwich
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
24 tranches
Ingrediënten
-
240 g d'eau
-
10 g de levure fraîche, (4 g)1 c. à café de levure sèche (4 g)
-
30 g de sucre de canne complet
-
30 g de beurre et un peu pour le moule
-
500 g farine
-
1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tranche
Eiwitten
2 g
Calorieën
375 kJ /
90 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pain toast
16u.
Pain de mie
3u.
Petits pains au lait
2u. 5min
Barres aux baies
1u.
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Pain ciabatta
1u. 45min
Pain accordéon aux herbes
1u. 20min
Petits pains au yogourt et sésame
1u. 30min
Pain aux graines de lin
1u. 30min
Pain paysan
3u.
Pain tessinois
1u. 50min
Petits pains moelleux
1u. 45min