Apparaten en accessoires
Pain sandwich
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
24 tranches
Ingrediënten
-
240 g d'eau
-
10 g de levure fraîche, (4 g)1 c. à café de levure sèche (4 g)
-
30 g de sucre de canne complet
-
30 g de beurre et un peu pour le moule
-
500 g farine
-
1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tranche
Eiwitten
2 g
Calorieën
375 kJ /
90 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pain de mie
3u.
Petits pains au lait
2u. 5min
Barres aux baies
1u.
Caramels à la crème
2u.
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Petits pains au yogourt et sésame
1u. 30min
Pain toast
16u.
Muffins aux carottes et noix
45min
Pain tessinois
1u. 50min
Petits pains moelleux
1u. 45min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4u. 35min
Pain paysan
3u.