Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 15 g de chocolat noir, détaillé en carrés
- 75 g de farine de blé
- 60 g de margarine
- 40 g de cassonade
- 5 g de sucre vanillé maison
La mousse d'abricots
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g d'abricots frais, coupés en deux
- 60 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé maison
- 90 g de mascarpone
La mousse de fraises
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 90 g de mascarpone
La mousse de mangue à la vanille
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 30 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 90 g de mascarpone
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 12344 kJ / 2953 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 341 g
- Vetten
- 165 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le rose-framboise
5h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45 min
Verano
12h 45 min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Charlotte aux nectarines
7h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 Std. 45 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois à la mangue
7h
Bavarois à l'abricot
12h