Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 180 g Zucker
- 130 g Haselnüsse, ganz
- 100 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 130 g Weizenmehl, universal
- 2 TL Backpulver
-
1
Einmachglas Weichselkompott (Abtropfgewicht 350 g), abgetropft
of 1 Einmachglas Kirschenkompott (Abtropfgewicht 350 g), abgetropft
Belag und Fertigstellung
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Zucker
- 100 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1905 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Obstkuchen
1 godz.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Schneller Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Wiener Rehrücken
3h 40 min