Apparaten en accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
663 kJ /
158 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Vegan pudding
15min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Champignontaart
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min
Vruchtensaus (coulis)
10min