Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Knoedels
- 120 g melk
- 30 g suiker
- 20 g boter
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 280 g bloem
- ¼ tl zout
- 1 ei
- boter, plus extra om in te vetten
- 16 stukken chocolade (ong. 100 g)
- 500 g water
Kersensaus
- 600 g kersen, ontpit, vers of ontdooid
- 10 - 15 g maïsmeel (zetmeel)
- 30 - 40 g suiker, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Tempé
48 Std.
Cashew brood wentelteefjes
Nessuna valutazione
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nessuna valutazione
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nessuna valutazione
Plakje marmercake met perzikvulling
Nessuna valutazione
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35 min
Boerenbrood
2h
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min