Apparaten en accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
663 kJ /
158 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Brioche
5h
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min