Apparaten en accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
663 kJ /
158 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Brusselse Wafels
1 Std.
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Curryworst en linzen
1 Std.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min