Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lime, preferibilmente biologici, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- 500 g di filetti di pesce bianco, (es. nasello)
- 250 g di code di gambero
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (0.5 mm circa)
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 200 g di latte di cocco
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Vichyssoise
6 Std.
Crema di funghi
20 Min
Agnello al curry indiano
1 Std. 30 Min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1 Std.
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Bloody Mary
10min